30 вересня 2021
ССО України провели успішні спеціальні операції під час завершальної фази СКШН
Підрозділи Сил спеціальних операцій ЗСУ виконують завдання у складі багатонаціонального підрозділу
КССпО

Знищення ворожих об'єктів, виведення з ладу ключових елементів інфраструктури противника, ліквідація та захоплення в полон верхівки незаконних збройних формувань. Все це відпрацювали воїни ССО України під час СКШН «Об’єднані зусилля ‒ 2021».


До виконання спеціальних операцій також були задіяні бійці Руху опору, які виконували покладені завдання разом із воїнами тактичних груп.

Під час навчань «Об’єднані зусилля ‒ 2021» військовослужбовці Сил спеціальних операцій ЗСУ працюють у тісній взаємодії зі своїми іноземними колегами з країн НАТО у складі багатонаціонального підрозділу.


Нагадаємо, що стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля ‒ 2021» – це навчання оборонного характеру, спрямоване на захист України, підвищення її оборонних спроможностей та взаємосумісності зі збройними силами держав-партнерів. До проведення стратегічного командно-штабного навчання для спільного виконання навчально-бойових завдань залучено військові підрозділи 15 країн, серед них ‒ 11 країн-членів НАТО та 4 країни-партнери.