20 вересня 2021
Курсанти ХІIІ-го Q-курсу успішно завершили навчання
У Навчально-тренувальному центрі ССО України відбулись урочистості з нагоди чергового випуску кваліфікаційного курсу Сил спеціальних операцій Збройних Сил України
КССпО

“Гідно нестиму знамено Древнього Двозуба - звитяжного символу Грому Перемог! У когорті Сталевих гартуюсь щодня і гордо промовляю: Іду на Ви! Іду на Ви! Іду на Ви!”. Саме такими словами завершується клятва воїна ССО України, яку складають випускники кваліфікаційного курсу, завершивши навчання. Кількадесят воїнів пройшли тяжкий відбір і більш ніж півроку гартувалися під час тяжкого навчання, набуваючи знань і навичок операторів Сил спеціальних операцій. 

Привітав вояків командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Григорій Галаган.

Під час офіційної церемонії, за традицією, усі випускники Q-курсу отримали нарукавний патч "Спеціальні сили", що вирізнятиме їх з-поміж решти вояків. 

До урочистостей доєдналися представники Громадської організації "Золоті леви Чорної Сотні". За її сприяння для вояків влаштували концерт за участю заслужених артистів України Божена Дар та Ростислав Кушина, а також акордеоніста Юрія Дякунчака.