19 грудня 2018
З приводу сюжету В.Дейнеги "Хроніки неоголошеної війни"
Командування Сил спеціальних операцій висловлює подяку волонтерам та журналістам за інтерес до процесів формування та розвитку ССО.
КССпО

Ми працюємо, розвиваємось і успішно виконуємо поставлені перед нами бойові завдання як єдина команда. Формування підрозділів, зокрема навчального центру, є результатом активної співпраці з країнами-партнерами та злагодженої роботи вищого військово-політичного керівництва, колективу Командування ССО та волонтерських організацій. Вирішення робочих питань породжує природну розбіжність у поглядах, завдяки якій досягається найбільш конструктивне рішення.

Оцінку службової діяльності здійснюють ті, хто визначає завдання та відповідає за його виконання. Судження сторін, що не володіють достатнім об’ємом відповідної інформації, ризикують бути упередженими.  

Закликаємо не допускати переходу на особистості та прізвища, враховуючи, що до спільної справи залучена ціла низка військових усіх рівнів, імена яких становлять державну таємницю. Нагадуємо, що ССО виконує бойові завдання, а не бере участь у політичних чварах та передвиборчих маніпуляціях.   

Ми щиро вдячні всім і кожному, хто долучається до процесів цивільного контролю та підтримки боєздатності Сил спеціальних операцій ЗС України.

 

Прес-служба Командування Сил спеціальних операцій ЗС України